Noroc in dragoste Mihai nu prea a avut niciodata. Desi, datorita faptului ca este celebru, fetele il curteaza din ce in ce mai mult si mai des. Dar pana acum nu a fost sa fie sa-si gaseasca si el perechea potrivita.
Mihai a afirmat recent ca tocmai s-a impacat cu o fosta iubita de-a sa. si parea destul de incantat de faptul ca are o relatie in prezent. Cu toate acestea, se pare ca lucrurile s-au mai schimbat putin in acest sens. Contactat telefonic, Mihai a spus, pe un ton destul de trist, ca a fost singur de Ziua indragostitilor si ca nu i-a luat nici un cadou iubitei sale. Mai mult decat atat, el a precizat ca iubirea dintre ei s-a consumat si ca acum nu mai sunt decat prieteni. Fiind foarte solicitat de meserie, Mihai a sarbatorit ziua de ieri prin munca, fiind invitat la o emisiune TV si avand si un concert. Conform spuselor sale, este foarte posibil sa petreaca la fel si sarbatoarea de Dragobete.

Artistul este destul de trist din cauza ca nu este implinit pe plan personal. La sfarsitul anului trecut, intrebat ce isi doreste pentru viitorul an, el a spus ca cel mai mult si-ar dori o familie si copii. insa norocul il cam ocoleste in acest sens. Dar el este optimist si este convins ca soarele va rasari pe strada lui si din acest punct de vedere. Pentru ca, pe plan profesional, ii merge "snur". Tocmai ce a incheiat un contract de publicitate in Malta, cu o companie producatoare de bijuterii si a primit suma de 12.000 de euro. El si-ar dori astfel de contracte si in Romania, insa pana acum nu a avut nicio oferta in aces sens. Dar banii nu aduc intotdeauna fericirea...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.