In ultima vreme, despre fotbalistul Ianis Zicu s-a tot auzit ba ca ar fi cu Cristina Spatar, ba cu Mihaela, o bruneta foarte frumoasa.
Sportivul a avut, cu citeva luni in urma, o aventura cu regina R&B, dar s-a intors spasit la iubita sa, Mihaela, de profesie manechin. Aceasta l-a inteles, dar, la un moment dat, s-a saturat de geloziile fotbalistului si s-a certat cu acesta. I-a facut curte un om de afaceri mult mai bogat si aratos, iar Mihaela i-a acceptat avansurile. Suparat nevoie mare, Zicu a tot cautat-o pe iubita sa, pina a determinat-o sa se intilneasca si sa se impace. Prieteni de-ai top-modelului sustin ca Mihaela s-a intors la fotbalist, dar i-a pus anumite conditii si l-a anuntat ca-l va parasi din nou, daca nu se tine de cuvint. Se pare ca nici celalalt candidat la gratiile Mihaelei nu a renuntat la ea si a declarat ca se va lupta pina o va recuceri. Zicu ar trebui sa aiba grija cum se poarta, nu de alta, dar concurenta este una pe masura.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.