Multe dintre vedetele noastre feminine ajung celebre in strainatate. Este si cazul lui Kitty Cepraga, care a cunoscut notorietatea in Italia.
Blonda joaca in filme, a avut o emisiune TV la unul dintre cele mai cunoscute canale din Italia, iar de curind si-a gasit un nou iubit, la Roma. Este om de afaceri, are 36 de ani, il cheama James, arata bine si face parte dintre cei mai bogati business-mani, din Italia. Kitty l-a adus deja de vreo doua ori in Romania, l-a prezentat parintilor si au deschis chiar si o afacere impreuna. Actrita a investit in bijuterii, a adus o linie din Hong-Kong, la Bucuresti, a creat chiar ea citeva modele. Creatiile se bucura de succes, iar magazinele deschise in Bucuresti si Constanta par a fi o investitie buna. James a ajutat-o la inceput, dar acum se ocupa singura de toate, iubitul nedorind decit s-o sustina financiar si cu sfaturi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.