Nicoleta Luciu a spus in repetate randuri ca s-ar casatori cu iubitul sau, omul de afaceri, Zsolt Csergo. Numai ca propunerea din partea acestuia intarzie sa apara. Dar Nicoleta este optimista si deja isi face planuri despre cum va arata propria nunta.

Pana acum, cantareata a avut ocazia de foarte multe ori sa imbrace rochia de mireasa. Dar asta numai in pictoriale sau in prezentari de moda, si nicioadata pana acum in fata altarului. Desi are o relatie destul de lunga si de frumoasa cu Zsolt, acesta nu pare foarte nerabdator s-o ia pe Nicoleta de nevasta. Desi s-a tot zvonit ca cei doi s-au logodit... In realitate, Zsolt nu i-a daruit iubitei lui "decat" un inel de 10.000 de dolari, dar care nu semnifica logodna.

Nicoleta abia asteapta sa fie ceruta in casatorie si isi doreste o nunta fastuoasa, dar nu foarte pretentioasa, la care sa fie foarte multi invitati. Petrecerea ar trebui sa fie in aer liber, iar locatia ideala este o gradina foarte mare. In mod surprinzator, cantareata a spus ca si-ar dori ca invitatii sa se simta bine si, pentru acest lucru, dupa ora 12 noaptea acestia s-ar putea schimba in blugi.

Zsolt este foarte generos cu iubia sa. In afara de cadourile destul de scumpe, cei doi petrec de fiecare data cand au ocazia cate o vacanta de vis, in statinui care mai care mai celebre si exotice. Intr-una dintre aceste vacante, pe care au petrecut-o in America, cei doi s-au si casatorit. Numai ca certificatul nu a fost valabil decat cateva zile, timp in care Nicoeta s-a putut intitula "doamna Csergo". Poate se va intampla din nou, in viitorul apropiat. Speranta moare ultima.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.