Sfantul Valentin a castigat teren in fata autohtonului Dragobete. Artistii din Romania au ajuns sa petreaca zile intregi in cautarea cadoului ideal pe care sa-l ofere partenerului de viata de Ziua Indragostitilor. In timp ce unii sunt convinsi ca dragostea poate fi declarata cu ajutorul investitiilor fabuloase, altii considera ca prezenta intr-un cadru romantic este o reteta care nu poate da gres. Asadar, 14 februarie a devenit una dintre acele date in care vedetele pornesc la shopping pentru a-si surprinde iubitii.

Mama Natura, dansatoare orientala

Pentru a-si surprinde sotul, Roxana Ionescu a vrut sa ia cursuri de dans de la Jasmin, experta in ritmuri orientale. Din nefericire, timpul nu i-a permis. In schimb, si-a improvizat un costum si a dat iama in magazinele de decoratiuni interioare pentru a transforma partial casa. A cumparat nenumarate pernute, vase, lumanari si esente tari pentru a crea o ambienta orientala. Seara va culmina cu un dans exotic oferit de antenista partenerului sau. "Nu sunt experta, dar nici nu cred ca va avea vreun comentariu de facut. Sunt alte lucruri care-i vor capta atentia", s-a confesat Roxana.

Un calut pentru Pintea

Stiind ca Adrian Pintea iubeste foarte mult caii, sotia lui, Lavinia, s-a gandit sa-i cumpere unul de Valentine′s Day. "Ii ofer un calut in miniatura, din piele, care sa-l ghideze in haosul vietii spre iubirea mea, ce il implineste", a spus sotia actorului pe care-l putem vedea in telenovela "Daria, iubirea mea".

"Sa o faci mereu fericita"

George Vintila nu este un mare fan al acestor sarbatori "fabricate" si crede ca nu trebuie sa faci ceva special doar pentru ca e Valentine′s Day. Este de ajuns sa-i arati persoanei iubite cat de mult tii la ea. "Cred ca daca esti langa persoana potrivita, fiecare zi e Valentine′s Day pentru simplul fapt ca iti petreci tot timpul facand-o fericita. Nu pentru ca scrie la calendar ca asa ar trebui"

Pe ultima suta de metri

Andreea Banica si Lucian Mitrea sarbatoresc de ani de zile Sfantul Valentin asa ca nu-l mai primesc cu atata entuziasm. Cantareata nu omite sa-si cadoriseasca iubitul, insa nu mai petrece ore intregi la cumparaturi, ci alege ceva pe ultima suta de metri. Astazi, cei doi se vor afla la Timisoara unde Andreea are de sustinut o serie de concerte.

Despartiti de Ziua Indragostitilor

Cosmina Pasarin si iubitul ei, DJ Pagal, nu vor putea petrece Sf. Valentin impreuna. In timp ce bruneta va intretine atmosfera intr-o discoteca bucuresteana, partenerul ei va mixa in Brasov. Oricum, cuplul si-a rezervat weekendul pentru o escapada in doi. "E primul nostru Sf. Valentin impreuna si vreau sa fie special"

Nici Anda Adam nu va avea parte de primul Sf. Valentin alaturi de Victor Slav, noul ei iubit. Fiind plecata cu concerte prin tara, cantareata ii va pregati o surpriza la intoarcere. "Oricum, vom sarbatori de doua ori - si de Sf. Valentin, si de Dragobete", ne-a declarat Anda.

"Vreau doar un sarut"

Keo i-a pregatit o surpriza Andreea Balan. O va invita la un restaurant unde vor servi meniul special. El ii va oferi bomboane si parfum. "Sper sa o surprind placut. In schimb nu vreau decat un sarut", ne-a marturisit elvetianul.

Si parlamentarii iubesc

Deputata PLD Raluca Turcan sarbatoreste aceasta zi impreuna cu sotul ei, Valeriu, de cand s-au cunoscut. "Ne-am facut cadouri si asta-seara vom iesi la o cina romantica". Din partea sotului ei, Valeriu, Raluca Turcan a primit un inel de aur alb, iar ea i-a cumparat special de Valentine′s Day un telefon mobil.

Unul dintre cei mai ravniti burlaci din Parlament, deputatul PNL Cristian Adomnitei, este impreuna cu Sabina de un an. "Am cunoscut-o cand eu eram in facultate si ea in liceu". De Valentine′s Day ii va trimite un mare buchet de trandafiri rosii, preferatii ei, avand in vedere ca el este prins cu campania pentru alegerile la tineretul PNL si nu poate ajunge la Iasi. "Este foarte intelegatoare, asa ca nu se va supara daca astazi nu voi fi alaturi de ea decat cu sufletul".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.