Frumoasa iubita a lui Walter Zenga, Raluca, se declara o logodnica rasfatata si fericita. De curand a primit de la antrenorul Stelei un al treilea inel prin care dragostea lor este reconfirmata si logodna reinnoita. Pregatirile pentru nunta sunt in toi, iar frumoasa blonda e pe punctul de a pleca la Milano pentru a-si alege rochia de mireasa.

Ultima bijuterie primita de la Walter poarta semnatura casei Pasquale Bruni, e un inel din aur alb impodobit cu un rubin in forma de inimioara si cu mai multe diamante. Bijuteria a poposit pe inelarul ei de Ziua indragostitilor, la doua luni dupa ce Walter ii daruise un frumos inel de logodna realizat din aur alb si aur galben peste care au fost presarate multe diamante veritabile. Primul inel primit de Raluca de la Zenga a fost in iarna trecuta, pe cand se aflau intr-o vacanta in Maldive. E un inel clasic de logodna si a fost, timp de un an, bijuteria de suflet a Ralucai.

Acum favorit e inelul cu rubin, de care frumoasa blonda nu se desparte niciodata. in prezent, Raluca se pregateste sa plece la Milano, unde in fiecare primavara se organizeaza targul nuntilor si unde isi poate alege rochia de mireasa potrivita. "Sigur va fi o rochie semnata Valentino, preferatul meu. Cat despre nunta, inca nu am fixat data exacta. stim sigur ca va fi in vara asta, dar depinde de meciurile din campionatul de fotbal si de cele pe care le va sustine Steaua. La noi in familie fotbalul este pe primul plan. Oricum noi suntem ca o familie. Nunta va avea loc sigur in Romania, la o biserica ortodoxa, iar Walter va trebui sa se converteasca la religia ortodoxa. Luna de miere se va rezuma la cateva zile si ne-am gandit sa le petrecem undeva intr-un tinut exotic. Amandoi suntem iubitori de soare si mare. in prezent, pentru Walter cele mai importante sunt meciurile si ii respect dorinta. Nunta noastra poate sa mai astepte un pic."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.