Firma de bijuterii "Classic Jewels", din Malta, i-a oferit lui Mihai Traistariu suma de 12.000 de euro pentru un contract in exclusivitate.
Inregistrarile clipului publicitar, ce va fi difuzat de cele mai tari posturi tv locale, si sedinta foto pentru catalogul firmei au fost programate pentru luna iunie: "Am semnat un contract de exclusivitate cu aceasta firma, asa ca, timp de un an, nu mai am voie sa fac publicitate la o alta firma de bijuterii. Voi face reclama la o linie de bijuterii pentru barbati, in care sunt incluse lantisoare, dar si ghiuluri", spune Mihai. Mai mult, sunt sanse ca maltezii sa foloseasca pentru coloana sonora piesa care i-a adus solistului nostru celebritatea, "Tornero": "Maltezii ma iubesc foarte mult. De cand am fost la Eurovision m-au invitat de trei ori sa sustin recitaluri, in plus, am steaua mea pe Bulevardul Celebritatilor. Mi-as dori mult insa una si la Mangalia, pe Aleea Stelelor".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.