Eurovisionul se apropie cu pasi repezi de marea finala nationala. Zilele premergatoare concursului national, ce va avea loc sambata, 5 martie, sunt rezervate repetitiilor. Artistii se afla cu pregatirile pe ultima suta de metri. Chiar daca nu mai este in topul preferintelor pentru Eurovision, clasata pe locul doi cu a sa melodie "Le le", Loredana si-a pregatit deja show-ul. Artista va veni cu multe schimbari, incepand cu imaginea, regia si vocea, toate acestea condensate in sase persoane.

Pe locul intai in topul preferintelor prezentat de site-ul TVR, se afla melodia "Lonley in heaven" a celor de la Juke Box, urmata indeaproape de piesa Loredanei "Le le", pe locul trei aflandu-se "Let me try", interpretata de Luminita Anghel si Sistem. Pe urmatoarele locuri se afla: "Zi si noapte" (De la Vegas), "I need u so" (Pops), "All the time" (Nico&Mihai Traistariu), "Soarele Meu" (Mandinga), "Come in to my life" (June), "Learn to say goodbye" (Maria Danaila), "You’re right" (Shake), "Leaving for today" (Centru’ Civic) si "Heading for glory" (Academica).

La concursul international, care se va desfasura in Ukraina, la Kiev, pe data de 21 mai, si-au anuntat participarea 40 de tari. Romania va ajunge pe scena de la Kiev in mai, daca trece de prima faza a concursului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.