Cantareata a trecut in ultimele zile printr-o serie de contractii false

Pentru ca intarzie sa nasca, Sanda Ladosi a ales o data speciala pentru a-si aduce baietelul pe lume. Daca marele eveniment nu se va produce pana miercuri, artista va trece de Sfantul Valentin printr-o nastere provocata.

Cantareata si sotul ei considera ca micutul Bogdan este cel mai frumos cadou pe care-l pot primi de Ziua Indragostitilor.

Sarcina Sandei a depasit deja termenul stabilit de medic. Desi ar fi trebuit sa vina pe lume la data de 10 februarie, micutul ii tine inca pe jar pe viitorii parinti. La sfarsitul saptamanii trecute, cantareata a primit o alarma falsa.
In cursul zilei de vineri, a simtit o serie de contractii care insa nu anuntau nasterea. Deoarece s-au calmat, artista a decis sa sara peste consultatia de sambata si sa o reprogrameze pentru astazi. Aceasta intentioneaza ca cel tarziu maine sa nasca, asa ca va stabili toate detaliile pentru internare cu doctorul sau de la Spitalul Euroclinic.

Sanda Ladosi se va casatori si isi va boteza copilul in aceeasi zi

Copilul intarzie sa se nasca

"Stiam ca baieteii sunt mai lenesi cand e vorba sa se nasca. Asa ca am decis sa-i dau o mana de ajutor. Sf. Valentin mi se pare o data ideala pentru intalnirea cu fiul nostru. Deci, daca pana maine nu se hotaraste de buna voie, ma voi ocupa eu de asta", ne-a marturisit Sanda. In ceea ce priveste evenimentul in sine, artista este foarte relaxata: "Surprinzator, nu am emotii deloc. Poate pentru simplul fapt ca nu stiu la ce sa ma astept. Sunt insa putin nerabdatoare".

O gravida fara stare

Pe toata durata sarcinii, Sanda nu a facut rabat de la eforturile cotidiene. Chiar si dupa travaliul fals de la sfarsitul saptamanii trecute cand, conform recomandarii medicului, ar fi trebuit sa stea linistita in pat, a facut piata si nu a considerat ca are nevoie de ajutor la caratul sacoselor. Singurele lucruri la care a renuntat in ultima luna de sarcina au fost deplasarile afara din Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.