Dupa modelul „Schimb de mame“, la Prima TV s-a inventat un nou format. „Viceversa“ se cheama si presupune schimbul de roluri intre o mama si o fiica, in scopul ameliorarii relatiei dezastruoase dintre ele.
In editia pe care-am vazut-o eu, protagonistele au zbierat non-stop una la cealalta, insa au facut-o atit de artificial, incit mi-au lasat impresia ca jucau teatru, ca isi interpretau relatia proasta, ele aflindu-se, in realitate, intr-una mai mult decit excelenta. Cel mai misto a fost cind s-au certat din cauza ciinelui. Fata incerca sa-l dea afara de la ea din camera, mama ii lua apararea. Mama striga la fata "Lasa-l in pace", fata striga la ciine "Iesi afara, ca te bat" si tot felul de alte injurii, dintre care cea mai tare mi s-a parut "Iesi afara, boule!". E drept ca m-as fi asteptat sa-i zica mai degraba "Iesi afara, porcule", dar poate ca a sosit momentul ca, in limba romana, sa se inventeze o noua expresie: "Bou de ciine".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.