Un tribunal din Los Angeles a cerut site-ului parisexposed.com sa scoata, temporar, inregistrarile si fotografiile cu Paris Hilton afisate din ianuarie, dupa ce diva americana a inaintat o plangere in justitie in acest sens, informeaza site-ul tmz.com.
Mostenitoarea lantului hotelier Hilton a depus o plangere, luna trecuta, prin care acuza site-ul parisexposed.com ca se foloseste de obiectele sale personale in scopuri comerciale.

Starleta a explicat ca fotografiile si inregistrarile video, cu ea si sora sa Nicky, ce apar pe site fusesera lasate intr-un imobil, in urma cu doi ani, si ca a fost socata sa constate ca ele au fost scoase la licitatie. Imaginile au fost cumparate pentru 2.775 de dolari de catre doua persoane, care le-au revandut, pentru zece milioane de dolari, unei a treia persoane, spre care se indreapta si plangerea lui Hilton.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.