Monica Columbeanu are si viata privata. Pentru cateva ore, ea a renuntat a fi filmata pentru show-ul de la B1TV, preferand ca gusturile sale in materie de bijuterii sa nu fie dezvaluite publicului
Departe de camerele de luat vederi, sotia omului de afaceri a ajuns sambata, la pranz, in Carrefour Feeria. Dupa ce cu cateva ore inainte facuse o plimbare romantica prin Capitala, impreuna cu Irinel, primind de la acesta un buchet de ghiocei, Monica a poposit in hypermarket-ul mai sus-mentionat, oprindu-se in Meli Melo, un magazin axat doar pe accesorii. Ea era singura, fara sotul sau.

Probabil acesta a fost si motivul pentru care doamna Columbeanu a pierdut aproximativ o ora in incinta cu pricina, ea analizand bine ce bijuterii i s-ar potrivi. Monica a probat mai multe cordelute si clame, cu intentia de a tine cont de sfatul apropiatilor, acela de a-si prinde parul cand isi tine fetita in brate. Tanara sotie a omului de afaceri s-a uitat de asemenea la cercei, la coliere, dar si la bratari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.