Dupa ce iubitul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, a cerut custodia celor doi copii ai sai, VJ-ita MTV a inceput sa-si ia in serios rolul de viitoare mama vitrega. Dorind sa se prezinte cat mai bine pregatita pentru intalnirea cu micutii, cu atat mai mult cu cat se apropie si zilele lor de nastere, blonda si-a petrecut ziua de sambata la cumparaturi, intr-un magazin pentru copii.

Revoltat pe faptul ca fosta sa sotie, Lidia, a cerut marirea pensiei alimentare, dinamovistul Claudiu Niculescu a contraatacat solicitand custodia copiilor sai, Alexandru Denis (8 ani) si Alexia Rebeca (4 ani). Dovada ca demersul juridic al fotbalistului nu e o gluma sta si comportamentul recent al iubitei sale, Diana Munteanu. VJ-ita MTV si-a petrecut seara de sambata intr-un magazin cu articole vestimentare pentru copii din Mall-ul "Plaza Romania". Novice in astfel de activitati, blonda a avut nevoie de cateva ore bune pana sa aleaga hainutele potrivite.

Diana a dat insa dovada de multa rabdare, scotocind practic

Fotbalistul Claudiu Niculescu (medalion) castiga pe luna 600 de milioane lei. Isi permite o iubita ca Diana
toate rafturile din magazin pana sa se opreasca la ceva anume. Pe alocuri, ea s-a lasat totusi sfatuita de prietena care a insotit-o si de vanzatoare.

Sesiunea de cumparaturi a vedetei MTV nu e deloc intamplatoare, aceasta si iubitul ei dorind sa se prezinte pregatiti atat pentru o eventuala decizie favorabila lor in procesul de custodie, cat si pentru zilele de nastere ale celor doi copii, care vor fi sarbatorite saptamana viitoare. Denis Alexandru e nascut la 21 februarie, in vreme ce surioara sa, Rebeca, va implini patru ani pe 25 februarie.

Potrivit materialului publicat in numarul de sambata al cotidianului "Averea", Diana Munteanu este considerata de Lidia, fosta sotie a lui Claudiu Niculescu, drept principala vinovata pentru faptul ca dinamovistul refuza sa plateasca o pensie alimentara mai mare. VJ-ita este invinuita ca ar cheltui banii jucatorului pe capriciile ei vestimentare. De cealalta parte a baricadei, Niculescu ameninta cu dezvaluiri incendiare privind trecutul Lidiei, motiv pentru care a si solicitat ca urmatoarea infatisare la Tribunal sa se desfasoare cu usile inchise.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.