Fostul ginere al presedintelui Traian Basescu este acuzat de vecinii lui ca a incercat sa-i forteze sa-si vanda garsoniera pentru numai 10.000 de euro. Printre argumentele folosite, Bodo s-ar fi folosit inclusiv de pumni.

Bogdan Marin, alias Bodo a achizitionat anul trecut mai multe apartamente intr-o vila aflata pe strada aviator Sanatescu . In acelasi imobil mai exista doar o singura garsoniera si o boxa, care apartine familiei Panaiotide. Intre solistul formatiei Proconsul si aceasta familie a izbuncit in septembrie anul trecut un scandal care s-a lasat cu plangere penala impotriva artistului in care a fost implicata si sotia sa de atunci Ioana Basescu.

INCEPUTUL

Proprietarii sustin ca totul a inceput in momentul in care Bodo si Ioana au angajat o echipa de muncitori pentru renovarea casei. Cei doi au omis sa le precizeze meseriasilor in ce camere sa lucreze, iar acestia au inceput chiar cu garsoniera vecinilor. Le-au spart usa, le-au strans toate obiectele din baie si bucatarie si au inceput sa lucreze. Suparati ,oamenii i-au cerut explicatii lui Bodo. Conform avocatului familiei Panaiotide, Ana Maria Mihalcescu s-a ajuns la amenintari si chiar la violente: "Domnul Panaiotide a fost batut. A fost amenintat ca va ramane fara casa, pentru ca nu a acceptat pretul impus de Bodo, un pret derizoriu. E aberant ce se intampla, iar Parchetul nu face nimic".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.