Cei sapte finalisti au investit bani grei in tinutele de scena, stiut fiind faptul ca look-ul poate cantari greu in acumularea unui punctaj bun. Majoritatea concurentilor au preferat magazinele de firma, fara sa se mai uite la bani.

Nico se vrea in finala de sambata o "cantareata sexy". Pornind de la aceasta teorie, artista si-a cumparat o rochie mulata (200 euro), o pereche de pantofi eleganti (150 euro) si un set de accesorii discrete - cercei si lantisor cu strasuri (40 euro). Pregatita sa intre pe scena va fi insa numai dupa ce isi va fi mancat portia de ciocolata neagra si-si va fi baut ceaiul de salvie, musetel si scortisoara.

In ceea ce ii priveste pe cei de la Locomondo, gripa le-a dat peste cap planul de repetitii - Andrei si Kamara au lipsit trei zile de la pregatiri, fiind nevoiti sa stea in carantina. Tocmai de aceea, fiecare membru al trupei si-a gandit singur vestimentatia, de circa 600 de euro.

Nico va imbraca maine o rochie foarte sexy in valoare de 200 de euro

Regula de baza a fost ca pe scena sa apara sase porturi traditionale cu influente moderne. Ionut Ungureanu a ales brandul care-i poarta noroc - D&G. Pe langa costumul (1.000 euro) si pantofii (100 euro) etichetati astfel, cantaretul si-a luat ca rezerva un costum Zara (800 euro) si trei camasi (250 euro). La capitolul pregatire vocala are reguli stricte: nu mananca nimic sase ore inainte de cantare, bea foarte multa apa calda si consuma ceapa.
Toni Scobiola este un impatimit al hainelor create de designerii italieni. Asa ca va purta pantofi Paciotti (350 euro), pantaloni (135 euro), tricou (50 euro) si sacou (150 euro) toate semnate Fabio di Nicola. In cazul accesoriilor Gucci, suma e mult mai mare: ceas (1.200 euro), bratara (350 euro), ochelari de vedere (700 euro) si curea (120 euro).

Trupa Veche nu a dat iama in magazinele de firma, preferand sa

Marcel Pavel - "Prefer sa port haine de firma"
inchirieze, cu 150 euro, palariile si mustatile. In plus, si-au imprimat pe tricouri un mesaj optimist, cu 100 de euro: "Avem si niste pardesie, din garderoba proprie". Pentru ca inca nu i s-a vindecat piciorul, solista va purta si "norocosul" ghips.

Ca orice vedeta cu bani, Marcel Pavel a dat importanta evenimentului, tinuta sa atragand invidia concurentilor: camasa Armani - 300 euro, pantaloni Cavalli - 300 euro si pantofi Paciotti - 600 euro.

Marcel, favoritul editiei, are grija si de voce: "Evit, inainte de competitie, apa rece, painea prajita si semintele".
Sandi Deac de la Desperado a spus si el din casa, tinuta fiecaruia depasind lejer suma de 2.000 de euro: "Vom purta fiecare cizme (300 euro), blugi (150 euro), camasa (300 euro), geaca de piele (1.200 euro) si palarie (400 de euro)".

Rednex cere amanarea finalei

Eliminarea din finala nationala Eurovision a piesei "Dracula, my love" a iscat un intreg protest din partea sustinatorilor trupei "Simplu" si ai Andrei. Ei au putut vota in favoarea preferatilor lor, semnand, in numar de 11.000 de persoane, petitia de reintroducere a piesei in finala pentru Eurovision, la www.petitiionline.com. Pe de alta parte, "Ro-mania" si "Rednex" sunt decisi sa solicite amanarea finalei de sambata in cazul in care contestatia lor va primi un raspuns favorabil. TVR-ul ramane ferm pe pozitii insa, raspunsul contestatiilor urmand a fi dat in cursul zilei de azi. (Cristiana Mitroi)

Topul tinutelor

1. Desperado 14.100 euro
2. Locomondo 3.600 euro
3. Toni Scobiola 3.055 euro
4. Ionut Ungureanu 2.150 euro
5. Marcel Pavel 1.200 euro
6. Nico 390 euro
7. Trupa Veche 250 euro


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.