Dupa ce i-a dat cadoul de ziua ei iubitei sale si a plecat de la petrecerea din Quando

La petrecerea data de ziua ei, Delia Matache s-a vazut parasita de iubitul sau, plecat sa onoreze un contract intr-o alta locatie. Matteo s-a distrat de minune in compania unei brunete, pe care a si sarutat-o, in clubul Dumars.

Delia Matache si Matteo sustin ca se iubesc. Nimeni nu neaga asta si, påna la proba contrarie, tinem sa credem ca cei doi chiar vor ajunge la altar, cum de altfel par a-si dori. Au preocupari comune, nu-si ascund dragostea. Mai mult, ambii, artisti de profesie, tind sa aiba o relatie moderna. Adica, el sa fie mai mult decåt amical si cu o alta persoana, iar ea chiar sa bage måna-n foc pentru iubitul sau ca acesta nu o insala.

Chiar de ziua sa, Delia s-a vazut parasita de iubitul sau, plecat sa onoreze un contract intr-un alt loc unde ea petrecea cu prietenii. Dupa cateva ore de distractie in Quando, alaturi de sarbatorita, Matteo a ajuns miercuri, dupa miezul noptii, in clubul Dumars, invitat sa cante la show-ul Loredanei. Tanar si probabil nelinistit, artistul nu a dus lipsa de admiratoare. Singur si neconsolat nu a fost, totusi... Jumatatea sa blonda a fost inlocuita, pentru aproximativ o ora, cu o alta, bruneta. Tanara cu pricina, cu un decolteu deloc de neglijat, se simtea bine in compania insotitorului. Era si normal, baiatul nu a neglijat-o si a rasplatit-o cu imbratisari, chiar si cu... atingeri aparent nevinovate. El precizeaza ca nu a sarutat-o, desi cei aflati la fata locului ar putea sustine contrariul. Cert este ca, dupa show, Matteo si bruneta au plecat, impreuna, dar nu pe la iesirea principala, ci prin partea opusa... Ne-am gandit ca poate, inainte de casatoria cu Delia, despre care se tot insinueaza a avea loc intr-un viitor mai apropiat, sau mai indepartat, iubitul sau s-a gandit prematur la o petrecere a burlacilor, la care este permis orice...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.