Christina Aguilera nu are nicio problema sa renunte la haine, mai ales in zilele de duminica, cand regula este ca nici ea si nici sotul sau, producatorul muzical Jordan Bratman sa nu poarte niciun fel de haine in casa, informeaza Associated Press receptionata miercuri de Rompres.
"Ne consideram cel sexy cuplu din lume si impreuna ne bucuram in fiecare saptamana de duminicile in pielea goala", a declarat solista pop, in varsta de 26 de ani intr-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, in cadrul emisiunii "The Ellen DeGeneres Show". "Daca vrei sa-ti pastrezi casnicia, atunci trebuie sa o faci cat mai picanta", a mai adaugat Aguilera care s-a casatorit cu Bratman in noiembrie 2005. Asa ca solutia gasita de cei doi este petrecerea fiecarei duminici acasa in pilea goala... "Facem totul in pielea goala. Chiar si gatim dezbracati", a mai sustinut solista pop.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.