Parlamentarul liberal-democrat Lembit Opik si iubita sa Gabriela Irimia, din trupa Cheeky Girls, au devenit prezente constante la evenimentele mondene din Londra si au anuntat ca vor participa la ceremonia de decernare a Brit Awards, organizata pe 14 februarie, informeaza thesun.co.uk.

Cei doi au stirnit vilva din momentul in care au decis sa faca publica relatia lor, la sfirsitul anului trecut, multa lume fiind de parere ca formeaza un cuplu nepotrivit si chiar "hilar".

De atunci, Opik si Gabriela nu rateaza nici un eveniment monden, fiind prezenti la ceremonii de premiere, precum BBC Radio 2 Folk Awards, sau la concerte ale unor artisti in voga. Parlamentarul a anuntat ca va participa si la ceremonia de decernare a Brit Awards. In 1998, un politician renumit, John Prescott, care s-a hotarit sa fie prezent la ceremonia de premiere a fost udat cu apa de trupa de rock Chumbawamba.

Opik, in virsta de 41 de ani, a declarat in primul sau interviu televizat de dupa anuntul relatiei cu Gabriela Irimia, in virsta de 24 de ani, ca este atras de intelectul romancei si a negat faptul ca relatia lor, mediatizata de presa britanica, ar fi bazata doar pe atractie fizica. Britanicul a indicat ca prietenii si colegii sai il sprijina foarte mult cu aceasta relatie dar ca nu se pot abtine sa nu cinte "The Cheeky Song" de cite ori il vad la Palatul Westminster.

Parlamentarul spera ca aceste ironii vor inceta in cele din urma. Gabriela si sora ei geamana Monica au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune Popstars: The Rivals. Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)" a devenit rapid hit si s-a vindut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga. Inainte de mediatizarea relatiei dintre Gabriela si Opik popularitatea celor doua scazuse drastic. Potrivit presei britanice, fetele se confrunta si cu probleme financiare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.