A ales acest domeniu probabil si pentru a-si face singura dreptate si a putea semna contracte avantajoase, atunci cind are de facut un eveniment. Vedeta a dovedit ca are spirit de businessman, iar acum, cind este studenta, vom vedea probabil si ca este un avocat bun. Va imaginati ce ar insemna sa apara in sala de judecata o vedeta "Playboy"? Atunci toti domnii din jur i-ar face curte si ar gratula-o cu complimente pur masculine.

...si sustine ca "Poponet" inca o mai iubeste

Aflindu-se printre vedetele ce au pozat in "Playboy", Gina Pistol a avut mai multe iubiri celebre, una dintre ele fiind cea cu Codin Maticiuc, celebrul "Poponet", dupa care se cearta domnisoarele din show-biz. De altfel, grasutul si indesatul Codin s-a batut cu un alt baietas de bani gata pentru manechinul Corina Zugravu, pe care o parasise cu vreo doua luni in urma. Mindra de succesul ei, apetisanta Gina Pistol s-a destainuit unor prieteni ca "Poponet" al nostru este indragostit in continuare de ea si este femeia vietii lui si singura pe care a iubit-o cu adevarat.

Degeaba se afiseaza Codin cu tot felul de domnisoare mai mult sau mai putin celebre, ca tot pe ea o adora, crede cu inversunare blonda. Vedeta vrea sa demonstreze circotasilor ca are argumente tari in acest sens. Se aude prin tirg ca Gina s-ar fi certat cu Nicola, iubitul ei de origine araba. Cum insa este o femeie frumoasa, nu credem ca va duce mult lipsa unui pretendent bogat.