Cantareata a refuzat o emisiune de divertisment, pentru un serial tv

Cristina Rus studiaza intens secretele actoriei. Studenta la o facultate de profil din Cluj, cantareata are de gand sa faca o cariera paralela in acest domeniu. Pentru inceput, blonda a acceptat un rol intr-o productie tv la scurt timp dupa ce a refuzat oferta de a modera o emisiune de divertisment.

Cantareata a venit din Republica Dominicana cu forte proaspete

In momentul de fata, Cristina Rus este prinsa pana peste cap cu angajamentele artistice. In paralel, cantareata merge la examene - aflandu-se in sesiune - si isi negociaza reintrarea in televiziune. Desi nu este la prima incercare de acest fel dupa colaborarea cu Antena 1, care nu s-a demonstrat foarte fructruoasa, de data aceasta, ea are pretentii in ceea ce priveste profilul productiei pe care o va alege.

Initial, propunerea a venit din partea turcilor de la Kanal D, care i-au oferit posibilitatea de a modera o emisiune in direct, in seara zilelor de luni. Desi surse din post declara ca nu s-a ajuns la un consens din cauza sumei fabuloase pe care Cristina a solicitat-o, aceasta sustine ca a renuntat din doua motive cat se poate de clare: primul - formatul nu o reprezenta, iar al doilea - pregatirile si repetitiile i-ar fi ocupat mai mult timp decat era ea dispusa sa ofere. In schimb, a acceptat un rol intr-un serial tv. Este vorba, se pare, despre o productie independenta a carei soarta va fi stabilita cat de curand. Cert este ca producatorii se afla in discutii cu posturile de televiziune ce urmeaza sa se lanseze in aceasta primavara.

Vacanta de vis

La scurt timp dupa Sarbatori, Cristina Rus si iubitul ei, Calin Pop, fostul solist al trupei "Desperado", s-au urcat in avion cu destinatia Republica Dominicana. Cei doi au petrecut trei saptamani de vis peste Ocean, timp in care cantareata a uitat de oboseala acumulata de pe urma numeroaselor angajamente artistice. Acum ca s-a intors, contractele au inceput sa curga iar. Numai in luna februarie, de joi pana vineri, are de sustinut chiar si trei concerte pe zi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.