Nicoleta Luciu, vedeta care are la activ cele mai multe cadre fierbinti in telenovele, a dezvaluit cu ocazia petrecerii de aniversare a noua ani de "Acasa" ca nu are nici un fel de problema cånd filmeaza scene de sex si ca aceia care s-au inhibat au fost partenerii sai, in speta Lucian si Augustin Viziru, precum si Doru de la Parlament. In schimb, Cabral este foarte pedant, acordånd multa atentie felului in care se prezinta "in pat" cu Diana Dumitrescu, prietena sa din "Iubire ca-n filme".

Desi ar fi trebuit sa fie pusa intr-o situatie destul de delicata tinand cont de faptul ca are un iubit, Nicoleta Luciu, "as-ul" din maneca scos de Acasa cam de fiecare data cand trebuie sa creasca ratingul, ne uimeste prin declaratiile pe care le face privind subiectul scenelor fierbinti pe care le-a filmat in cele doua telenovele despre iubire (cea cu "lacrimi" si "cea ca in filme") care au consacrat-o ca actrita.

Cu ocazia petrecerii de aniversare a celor noua ani de la infiintarea postului Acasa, vedetele au vorbit fara perdea despre scenele erotice ale caror protagonisti au fost in telenovele. De pilda, Nicoleta "a dat din casa" faptul ca ea nu are emotii sau probleme cand vine vorba sa dea replici, sa se dezbrace sau sa "joace" in timpul filmarii unor altfel de secvente: "Eu nu am avut probleme. Cei care s-au aflat in situatia asta au fost fratii Viziru si Doru de la Parlament (n.r. - in "Lacrimi de iubire", respectiv in "Iubire ca-n filme")".