Nu-i usor sa fii Ernest, dupa parerea mea. Am ajuns la concluzia asta dupa ce-am urmarit niste faze din ultima editie a celebrului program de divertisment de la Prima TV, „Tradati in dragoste“.
Erau chiar fazele de la sfirsit, alea cu confruntarea intre parti, iar nevasta, care facuse ca toti dracii pina atunci, avea mari nedumeriri in legatura cu comportamentul sotului vinovat de adulter. Mai exact, nu-ntelegea de ce acesta o rupsese la goana. "Fuge, fuge, uite, vedeti cum fuge? Vedeti, domnu’, cum fuge?" ii tot spunea ea precipitat lui Ernest, a carui replica, usor iritata ("Pai, daca i-ai luat la bataie…

Haide sa discutam cu ei, daca ai nevoie sa discutam cu ei…"), mi-a revelat de ce nu e chiar cel mai confortabil lucru din lume sa fii in pielea lui. Si nu e confortabil, pentru ca, oricit de bine ai "modera" scandalul in desfasurare, pina la urma tot la un conflict de interese ajungi. Pe de o parte, ai vrea ca inselatul sa sara cu bocancul la gura vinovatilor, pe de alta, ti-ar conveni si sa poarte cu ei un dialog cu cit mai multe bipuri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.