Recent intoarsa din calatoria de afaceri la Hong Kong, Kitty Cepraga si-a programat o vizita de cateva zile si in Romania. Actrita va veni la Bucuresti pentru a-si serba ziua de nastere, ocazie cu care il va aduce pentru prima oara in tara si pe iubitul ei, James.

Blonda profita din plin de pauza in care se afla cariera sa de actrita pentru a-si pune la punct proiectele de afaceri si a-si revedea familia. Dupa ce a tatonat terenul in Orient, unde are de gand sa produca o linie personalizata de accesorii, vedeta isi face timp sa vina si in Romania. Dar nu singura, ci insotita de iubitul ei, James. Aceasta nu va fi prima intalnire dintre parintii Kristinei si alesul ei, insa e prima care are loc pe "teritoriul" familiei Cepraga. Familia actritei l-a cunoscut pe actualul ei partener, anul trecut, in cursul unei vacante pe care au petrecut-o in Franta, de unde este originar James. In intervalul de timp petrecut in tara, blonda isi va sarbatori si ziua de nastere. Duminica, ea va implini 27 de ani.

La inceputul relatiei cu James, Kristina s-a straduit sa tina secreta identitatea acestuia, insa in timp, incurajata de seriozitatea iubitului ei, s-a decis sa-si prezinte in public idila. Blonda si iubitul ei s-au cunoscut in urma cu un an, printr-un prieten comun, si au ramas impreuna de atunci. Locuiesc impreuna si sunt gata sa jure ca intre ei a fost dragoste la prima vedere.

James are 29 de ani si are afaceri in Italia, tara in care Kitty se straduieste de ceva vreme sa-si faca un nume in cinematografie.