"Radioul este o pasiune veche si sunt bucuroasa ca am reusit sa-mi implinesc si acest vis. Nu o sa renunt la radio". Giulia a avut o colaborare cu Prima TV, televiziune aflata in acelasi trust cu KissFM, cand a realizat, de la Ibiza, "Kiss Adventure". De atunci, ea nu a mai revenit cu vreun proiect nou, dar spune ca si-ar dori o emisiune de divertisment si ca are propuneri in acest sens: "Si televiziunea reprezinta o provocare pentru mine, dar nu as face altceva decat divertisment. Momentan sunt discutii cu cei de la Prima, dar nu am semnat nimic inca".

Promovata de Kiss FM

Giulia si-a lansat ultimul album, "Fluturi", anul trecut, iar acum va reveni pe piata cu o singura melodie, la care a colaborat cu compozitorul Gabi Huiban. Cantareata spune ca va pastra stilul pop si ca va fi o piesa ritmata: "Cam prin luna martie o voi lansa. Nu va fi dance, voi adauga cateva accente inedite pe stilul pop". Giulia nu va avea motive sa se planga de lipsa de promovare a noului sau single, caci probabil Kiss FM va reprezenta un sprijin semnificativ in acest sens.

«Vreau sa-i fac o fetita»

Cu toate ca lumea mondena abunda de cupluri care se leaga si dezleaga intr-o veselie, Giulia s-a tinut departe de scandaluri amoroase, avand o relatie de cinci ani si jumatate cu Costin, fiul fostului selectioner de tineret al Nationalei de fotbal, Nicolae Manea. Cantareata spune ca a reusit sa-si pastreze relatia pentru ca nu-si neglijeaza iubitul, petrecand fiecare seara alaturi de el. Totusi, Giulia nu se grabeste sa se marite, punand cariera pe primul plan: "Toata lumea ne intreaba cand ne casatorim, dar noua ne este bine asa. Cu siguranta, vom face si pasul asta, in curand.