Irinel Columbeanu este extrem de incantat de noua sa achizitie in materie de automobile. Achizitie unicat, de altfel. Bolidul are bar, televizor, frigider si inscriptii personalizate cu numele proprietarului.
Desi in general, proprietarii de Rolls Royce au sofer, Irinel Columbeanu face exceptie si, in cea mai mare parte a timpului, isi va conduce singur masina. Ceea ce, dintr-un anumit punct de vedere, reprezinta o problema: Monica este prea inalta si nu are loc pe scaunul din dreapta soferului. Problema se poate ameliora, pentru ca scaunul mai poate fi dat in spate. "Acum am loc cat de cat, dar cand voi fi insarcinata nu voi putea sta aici", a spus Monica, mai mult amuzata de situatie, decat indignata.

Cu toate acestea, pe Monica o incanta la maximum masina. Ea a spus chiar ca nu are rost sa-si dea cu parerea despre luxosul automobil, avand in vedere ca nu cu mult timp in urma obisnuia sa circule cu autobuzul. Cel putin este constienta de acest aspect...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.