Desi se vad foarte rar, cele doua au o relatie speciala

De mai bine de noua ani de zile, mama Andei Adam locuieste in America. La vremea cand a plecat din tara, Anda era inca eleva la liceu, o adolescenta care mergea pe la tot felul de festivaluri in cautarea afirmarii. Recent, pentru prima oara de cand a plecat, mama cantaretei a venit pentru o scurta vizita in Romania.

Anda si mama ei seamana ca doua picaturi de apa, mai ales de cand interpreta si-a deschis parul la culoare. Aproape ai putea spune ca sunt surori. Ele spun ca au o relatie foarte apropiata, desi nu se vad decat de doua ori pe an, atunci cand Anda merge in America. Noroc ca exista telefonul si pot vorbi atat de des cat isi doresc. Partea ce mai interesanta este ca lor li se intampla sa simta atunci cand celeilalte i se intampla ceva rau si, astfel, au ajuns la concluzia ca pot comunica prin telepatie.

Atunci cand Anda se duce in vizita in America, ele merg pe strada tinandu-se de mana. Ceea ce provoaca reactii destul de ciudate celorlalte persoane din jur. "Cand merg in America, eu si cu mama ne tinem de mana, iar lumea se uita la noi in mod ciudat si crede ca suntem lesbiene. Dar isi schimba expresia fetei imediat cand afla ca suntem mama si fiica", spune Anda, amuzata.

"Daca imi iei muzica, ma sinucid"

Mama Andei o sustine pe fiica sa in cariera muzicala cat de mult poate si o imbarbateaza si ii ofera sfaturi de fiecare data cand aceasta are nevoie. Acest lucru s-a intamplat inca din copilaria Andei, cand cele doua mergeau impreuna la festivalurile din tara. Situata s-a schimbat putin doar atunci cand Anda trebuia sa-si termine studiile liceale, iar mama sa i-a impus sa lase muzica deoparte pentru o perioada. Dar Anda a reactionat repede si i-a trimis o scrisoare in care i-a spus "daca imi iei muzica, ma omor".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.