Claudia, vocea trupei Sexxy, are o problema de sanatate care i-ar putea da peste cap toate planurile. Cantareata a descoperit ca are o alergie puternica la paianjeni si ca simpla lor prezenta nu numai ca ii poate strica toata ziua, dar o si pune in pericol. Recent, ea a scapat la "mustata" de o criza alergica descoperind

la timp insecta si urmand medicatia prescrisa de doctor pentru astfel de situatii. Aflata in masina, in drum spre una dintre destinatiile de concert, Claudia a resimtit cunoscutele simptome. Totul a inceput cu o mancarime suparatoare, care a convins-o ca "vinovatul" este pe undeva printre banchete.

Alarmata de ceea ce s-ar fi putut intampla, artista a rugat soferul sa traga pe dreapta si le-a spus celor aflati in masina sa caute o insecta de dimensiuni mici cu multe picioare. Si cum organismul Claudiei nu minte niciodata, nu a durat mult pana cand paianjenul a fost scos la iveala si aruncat afara din masina. Pentru a se calma, a inghitit pastilele prescrise de medic. Cantareata a devenit foarte precauta dupa ce "compania" unui paianjen a bagat-o de urgenta in spital deoarece incepuse sa i se umfle ochii si sa aiba mancarimi.