Controversata piesa a lui Moga, "Dracula, my love", a fost sambata preferata publicului, adunand 10.000 de voturi.

Sansele ca Andra si trupa "Simplu" sa reprezinte Romania la Helsinki sunt destul de mari. In acest caz, iubitul cantaretei, Catalin Maruta, i-a promis ca va fi alaturi de ea, chiar si printre straini.

Pisica neagra tinuta in brate de Catalin Maruta sambata le-a purtat noroc trupei "Simplu" si Andrei care s-au clasat primii, in ciuda acuzatiilor de plagiat care au planat toata saptamana asupra piesei. Nevinovata pisica a fost gasita de moderator pe holurile TVR-ului si, fara sa stie a cui este acesta a facut-o vedeta pentru o seara. Nu mult dupa inchiderea transmisiunii, Maruta a primit un telefon de un coleg care si-a adjudecat animalul.
Chiar daca au scapat de acuzatia de plagiat, Andra si Marius Moga nu pot rasufla usurati. Dan Manoliu a declarat, dupa incheierea celei de-a doua semifinale, ca o comisie de experti va analiza, astazi , atat piesa lui Moga, cat si cele trei piese suspecte de nerespectarea regulamentului, cantate de: Rednex feat. Ro-Mania, Locomondo si New Effect feat. Moni-k.

Eurovision controversat

Ieri circula stirea, neconfirmata de TVR pana la inchiderea editiei, ca celebra trupa Rednex s-a retras din concurs. "Se pare ca exista un CD din 2001 sau 2002 cu o melodie intitulata "Calusul" a carei orchestratie ar fi identica cu "Well-o-wee", piesa din concurs. Asta inseamna ca a fost cantata inainte, deci ca au incalcat regulamentul", a declarat Dan Manoliu, coordonatorul selectiei Eurovision.

Ordinea intrarii in finala din 10 februarie a celor 12 concurenti a fost stabilita, ei intrand in concurs astfel:

1. Nico - "Dulce amaruie"
2. Trupa Veche - "Deci 20"
3. Morandi&Wassabi - "Crazy"
4. Marcel Pavel - "No podre vivir"
5. Desperado si Tony Poptamas -"Where were you"
6. Tibi Scobiola - "Nu pot sa uit"
7. Rednex feat. Ro-Mania -"Well-o-wee"
8. Simplu&Andra - "Dracula, my love"
9. Locomondo - "Liubi, Liubi, I love you"
10. Ionut Ungureanu (Provincialii) - "Time"
11. New Effect feat. Moni-k - "Sinada"
12. Desperado si Tony Poptamas - "European a beautiful sin"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.