Cele mai de succes productii ale MediaPro poarta in titlu cuvantul "iubire", in stransa legatura cu sloganul postului unde sunt difuzate, "Acasa e iubirea". Aceasta alegere a bosilor MediaPro pare sa fie predestinata, intrucat televiziunea cu pricina continua sa dea nastere tot mai multor povesti de dragoste. Un ultim cuplu format in studiourile de la Buftea este cel dintre Lucian Viziru si Steliana Balacianu, nimeni alta decat partenera sa din telenovela. Cu ocazia petrecerii care a avut loc la implinirea a noua ani de la infiintarea postului, cei doi nu s-au ferit, sarutandu-se mai patimas decat in telenovele.

Pe post de "agentie matrimoniala", "Acasa" pare sa aiba mana buna. Lucian Viziru traieste in prezent o poveste de dragoste tocmai cu Steliana Balacianu, partenera sa din telenovela "Iubire ca-n filme". Cum relatia lor pare sa mearga cat se poate de bine, cei doi nu se mai feresc cam de nimeni. Recent, in urma cu cateva zile, la sarbatorirea a noua ani de la infiintarea postului, cei doi s-au sarutat patimas, de data aceasta "de buna voie si neobligati de nimeni", fara a-si interpreta rolurile ce le-au fost distribuite in productia trustului Pro. Conform unor apropiati, Lucian si Steliana petrec foarte mult timp si in afara platoului, ei obisnuind sa ramana peste noapte la Buftea, atunci cand au avut o zi prea incarcata. Despre Viziru au circulat, in urma cu ceva timp, si zvonuri privind o aventura a acestuia cu actrita de telenovele Gabriela Spanic, care s-ar fi consumat cu ocazia scurtei vizite a acesteia in Romania. Cea mai lunga relatie a lui Lucian a fost cea cu Catrinel Sandu, actuala sotie a tenismanului Gabriel Trifu. El a fost, de asemenea, cateva luni si cu o alta artista, Nicoleta de la Hi-Q.

A vazut-o in rochie de mireasa

Lucian a apucat deja sa o vada pe Steliana imbracata in rochie de mireasa. Cum nu era vorba despre propria lor nunta, ci despre cea a personajelor pe care le interpreteaza, Ciprian si Stephanie, nu poate fi vorba de ghinion. Cert este ca Steliana a avut emotii in acel moment chiar daca era vorba doar despre o scena din telenovela: "Am avut emotii in momentul pregatirilor, cand m-am vazut imbracata in rochia de mireasa, machiata si coafata pentru eveniment. Mi s-a parut emotionanta si intrarea in biserica. Este o zi speciala pentru orice mireasa, mai ales ca toata lumea ii acorda maximum de atentie". Ramane de vazut ce parere va avea actrita cand va participa la propria-i nunta... Si, de ce nu, in rol de mire tot cu Lucian. Un alt cuplu recent din ograda Acasa TV este cel format din protagonistii serialului "Daria, iubirea mea", Adrian Stefan si Victoria Raileanu.