Actritele Lucy Liu ("Ingerii lui Charlie" si "Ally Mac Beal"), Naomi Watts ("King Kong") si Juliette Binoche (venita cu iubitul, Henri) au atras priviri admirative, insa cea mai stralucitoare figura din palatul de clestar (construit din 180 de blocuri de gheata) in care a avut loc evenimentul, a fost Naomi Campbell.

Imbracata intr-o rochie argintie, adanc decoltata, si cu bijuterii Montblanc (cum altfel?) la gat, Naomi a declarat, cuminte, ca a depasit episoadele furtunoase din viata sa si ca, acum, are o noua angajata pentru PR.
Bine sfatuita, "Venus de abanos" a marturisit ca adora giuvaerurile, in special diamantele, "cele mai bune prietene ale femeilor", cum zice cantecul. Intrebata daca si-ar cumpara colierul de 2,2 milioane de euro pe care-l purta la gala, Naomi a raspuns zambind: "O asemenea bijuterie nu ti-o cumperi singura. O primesti cadou". In ce o priveste, Juliette Binoche a declarat ca adora cerceii cu briliante, pe care-i considera insa incompatibili cu un machiaj opulent, in vreme ce sotia fotbalistului olandez van der Vaart, Sylvie, a recunoscut ca sotul o copleseste cu ceasuri si bijuterii, pe care ea le tine insa in seif, preferand sa colectioneze cu pasiune…"pantofi, ca orice femeie".