Considerand ca noile pretentii financiare ale Lidiei Niculescu sunt prea mari, Claudiu Niculescu a cerut custodia celor doi copii si o ancheta sociala. Fotbalistul vrea sa demonstreze ca fosta sotie nu cere o treime din veniturile sale pentru intretinerea minorilor, ci pentru acoperirea propriilor cheltuieli.

"Daca nu se potoleste o sa spun adevaratele motive ale divortului", ameninta Niculescu. Ieri, la Judecatoria sectorului 1, s-a desfasurat un alt episod al scandalului.
Claudiu Niculescu nu s-a prezentat in fata instantei, dar isi ataca fosta sotie din Portugalia, unde echipa sa de club, Dinamo, pregateste dubla confruntare din Cupa UEFA cu Benfica Lisabona. "Acum va trebui sa justifice si ultimul banut cheltuit din pensie. Chiar daca i s-au incredintat copiii spre crestere si educare, ar trebui sa stie ca ambii parinti au obligatii. Dar, avand in vedere ca Lidia nu are nici un venit legal, inseamna ca cei doi copii minori asigura veniturile mamei. Am motive sa cred, dupa cum voi dovedi, ca o parte din pensia celor doi copii a fost deturnata in beneficiul unor membri ai familiei Lidiei si nu numai", tuna si fulgera Claudiu.

Prin intermediul avocatului Cristian Sarbu, fotbalistul a depus ieri la dosar o intampinare prin care a cerut ca sumele ce nu sunt necesare acoperirii unor cheltuieli curente sau ocazionale sa fie stranse intr-un cont bancar sau fond de investitii pe numele copiilor. Totodata, Niculescu a solicitat magistratilor efectuarea unui inventar, urmand ca banii cheltuiti si care nu pot fi justificati de Lidia sa fie restituiti in interesul copiilor.

Lidia Niculescu a venit la judecatorie insotita de iubitul ei, Gabi, un tanar afacerist din Craiova, de care s-a indragostit la scurt timp dupa divortul de Claudiu. "Cand s-a stabilit pensia, era normal sa plateasca 2.500 de dolari. A inceput sa se planga ca nu-i mai raman bani de chirie si sa-si achite ratele la masina. Eu l-am inteles si am renuntat atunci la 500 de dolari. Acum castiga mai mult, are un contract substantial si primeste bonusuri si pentru aparitiile din reclame. De unde sa stiu eu cat mai joaca el fotbal?", ne-a declarat Lidia.

Lidia: "Nu face altceva decat sa-l copieze pe Mutu. Incearca sa scape de obligatiile care ii revin cerand custodia copiilor. El nu a fost in stare sa-i viziteze, are restanta la pensie de 3.000 de dolari, iar acum mai si minte. Nu cer banii pentru mine, ci pentru copii. Acum a venit timpul sa constientizeze ca are doi copii si trebuie sa le asigure viitorul"

Claudiu: "Brusc nu-i mai ajunge pensia de 2.000 de dolari, iar acum vrea o treime din veniturile mele cumulate. Ma deranjeaza si pretentiile ei, dar mai ales motivatiile pe care le aduce. Nu au crescut nevoile lui Alex si Rebeca, ci vrea banii ca urmare a cresterii vertiginoase a costurilor gazelor. Este o cerere absurda"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.