Antenista a platit sa stea in casa altcuiva in timp ce locuintele sale erau in plina renovare

Prezentatoarea TV Adina Halas si iubitul ei, Andrei, au trecut printr-o situatie neobisnuita. Cuplul a locuit mai bine de jumatate de an intr-un apartament inchiriat in conditiile in care impreuna detin nici mai mult si nici mai putin de patru locuinte.

In momentul in care au devenit un cuplu, Adina si Andrei aveau patru apartamente, doua de caciula. Intamplarea a facut ca in momentul in care s-au hotarat sa locuiasca impreuna toate proprietatile sa fie programate pentru renovare. Potrivit apropiatilor, Adina a facut acest pas cu gandul ca va locui pe perioada lucrarilor la parintii sai, insa noua situatie a facut acest lucru imposibil. Asa ca indragostitii au ales sa inchirieze o locuinta pentru a-si incepe viata impreuna. In conditiile astea, au platit aproape sapte luni chirie asteptand ca unul dintre apartamentele in proprietate sa fie gata pentru a se muta in el. Intamplarea a facut ca primul iesit din santier sa fie unul dintre cele doua detinute de Adina, mai exact cel din Aviatiei, favoritul ei.

Cei doi iubiti sunt in sfarsit acasa

Acum ca stau in sfarsit in casa lor, cei doi se gandesc sa-si scoata paguba inchiriindu-le pe celelalte trei de indata ce vor fi gata.

Desi s-au mutat de curand in Aviatiei si totul este nou, Adina a avut curajul sa-si ia catel. De fapt, l-a primit de la Andrei de ziua ei, sarbatorita pe 17 ianuarie. Acum se ocupa intensiv de educatia micutei Black Mamba, un buldog francez de patru luni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.