Mihai Traistariu este prima vedeta din Romania care are o stea in afara tarii, el primind o atare distinctie pe bulevardul celebritatilor din Malta, informeaza impresarul sau intr-un comunicat transmis Rompres.
Dupa modelul hollywoodian, Malta a inaugurat, acum doi ani, un bulevard al celebritatilor, care se numeste Bay Street si are deja 10 stele cu nume celebre. Mihai Traistariu, care a avut un succes deosebit in La Valletta o data cu participarea sa la Eurovision, s-a aflat mereu in centrul atentiei si a fost invitat saptamana aceasta pentru a patra oara sa sustina un concert in Malta. Dupa ce piesa "Tornero " s-a aflat, timp de cinci saptamani, pe locul 1 in topuri si a fost, aproape sase luni, cea mai promovata piesa de radio de aici, organizatorii Eurovisionului maltez au dorit sa-l aiba invitat de onoare la selectia lor nationala de acest an si i-au pregatit si o surpriza.

Printre aparitiile tv si interviuri de presa ori radio, Mihai a fost invitat pe Bay Street sa sustina un concert.El si-a cantat programul normal, insa, la plecare, prezentatorul l-a chemat langa el si l-a condus direct spre strada celebritatilor si a stelelor malteze. O astfel de stea il astepta si pe el , doar ca mai lipsea amprenta palmei lui, Mihai devenind, astfel , prima personalitate artistica ce nu e de origine malteza si care are o stea pe bulevardul respectiv, celelalte noua fiind ale celebritatilor locale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.