Vedeta e suparata ca lumea ii saboteaza relatia cu Tudor Chirila

Despre povestea de dragoste dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila s-a vorbit mult si inca se mai vorbeste.
Majoritatea comentariilor insa au avut o patina negativa, fapt ce a starnit mahnirea vedetei de la Prima TV. Bruneta nu intelege de ce toti cei din jur privesc aceasta relatie cu atat negativism, cand in realitate intre ei se intampla numai lucruri frumoase.

"Negativismul acesta a devenit deja o obsesie pentru unii si nu-mi pot da seama de ce. Ne-am dori foarte mult sa fim lasati sa ne putem bucura in liniste de intimitate, fara interventii si ajutoare din exterior", ne-a marturisit Andreea. Se pare ca relatia sa cu Tudor a ajuns in acel punct in care celebritatea poate dauna. Cu toate acestea, speculatiile ce apar frecvent pe "piata" si "barfele fara fond", cum le numeste bruneta, nu-i mai ating. Vedeta TV a avut mult de invatat, se pare, din actiunile care au dus la despartirea de fotbalistul Cristi Chivu. Cu Tudor, povestea este alta. El se ocupa de actorie si muzica, ea de televiziune si moda. Timpul care le ramane nu este poate suficient, insa este valorificat la maxim. Faptul ca ei nu au avut o vacanta inca a fost cauzat de o problema in familie si nicidecum de un impas amoros. Imediat ce timpul le va permite, cei doi planuiesc sa fuga pentru cateva zile, intr-un loc in care sa-si poata inchide telefoanele si sa uite de restul lumii. "Acum ca incepe cea de-a doua editie a concursului Mega-Star, sper sa apuc sa fur cateva zile intre doua emisiuni".

Pe tot parcursul show-ului, imaginea Andreei apartine prin contract postului Prima TV. Finalul acestuia va aduce dupa sine o renegociere. Conform zvonurilor, vedeta mai are doua oferte venite din partea Romantica TV si Antena 2, urmand sa decida daca ramane alaturi de televiziunea care a facut-o celebra.

Victima barfelor

Andreea Raicu nu se afla pentru prima data in postura de a starni "gura lumii". Pe vremea cand era iubita lui Cristi Chivu, vedeta a fost prinsa intr-o "spirala" a barfelor, din care a iesit destul de sifonata.

Superstitioasa cu planurile de viitor

Despre proiectele de afaceri pe care le are Andreea nu vorbeste pana nu este totul batut in cuie: "Sunt foarte superstitioasa cand vine vorba despre planuri si nu degeaba. M-a luat de cateva ori gura pe dinainte si nu s-au mai realizat. Mi-am propus sa fiu mai prudenta si sa vorbesc numai despre ceea ce am reusit sa duc la capat". Vedeta TV practica de cativa ani Tae-Bo. In 2005 a anuntat ca va face un DVD de initiere in aceasta arta impreuna cu antrenoarea sa. Din diverse motive, acest lucru nu s-a intamplat pana anul acesta. Dar, in acest weekend, Andreea va participa la filmarile pentru realizarea materialului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.