Asa cum era de asteptat, Moga a iesit cu fata curata din "scandalul plagiatului". Evident, avand in vedere de publicitatea de care a beneficiat piesa lui, "Dracula My Love", interpretata de Andra si Simplu si-a conturat si mai bine statutul de favorita la castigarea selectiei nationale.
Dupa cum spune chiar el, toti dusmanii au coalizat impotriva lui si, miseleste, s-au gandit ca piesa compusa de el sa fie retrasa din concurs, ca e mai bine sa concurezi pe langa Moga, decat cu el in mod direct. Cei mai inversunati sunt cei de la Ro-mania si Rednex, implicit producatorii lor, cei de la trupa K1, care sunt total indignati, dar si invidiosi de circul, respectiv de publicitatea care s-a creat in jurul "Micului Mozart".

Mai important este faptul ca anumiti compozitori din vechea generatie, cum ar fi Ionel Tudor si Cornel Fugaru, inca isi mentin parerea conform careia Moga ar fi copiat piesa. Dar Marius spune ca orgoliul in Romania este prea mare ca sa recunosti ca ai gresit. Cornel Fugaru, un mai vechi "prieten" al lui Moga a mers pana acolo incat s-a retras din juriul pentru selectia nationala. Ceea ce inseamna din nou, avantaj pentru Marius: un dusman mai putin in juriu, deci sanse mai mari de victorie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.