Criticii de moda mai mult sau mai putin autorizati au criticat-o pe Andreea Balan din punct de vedere vestimentar de fiecare data cand au avut ocazia. Aproape ca se poate spune ca nu a existat aparitie publica a Andreei care sa nu ii ofere acesteia un loc la rubrica "prost imbracati".
Cantareata este extrem de deranjata de acest fapt, cu atat mai mult cu cat, de mai bine de un an si jmatate, ea este imbracata de o firma de haine cu care are un contract de publicitate. "Ma deranjeaza foarte mult aceste pareri negative, mai ales ca eu reprezint imaginea unei firme. Este neplacut atat pentru mine, cat si pentru cei care ma imbraca", a spus Andreea, indignata fiind de aparita in cadrul rubricilor respective. Mai mult decat atat, intreaga imagine a Andreei este "aranjata" de specialisti, avand in vedere ca ea colaboreaza si cu doua saloane de infrumusetare, care se ocupa, in special de coafurile cantaretei. Dar si Andreea tebuie sa recunoasca faptul ca loc de mai bine exista oricand.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.