Dupa ce si-au rezervat o vacanta de o luna pentru a face turul Europei, in calatoria lor intrand si aniversarea la Dubai a unui an de la casatorie, Andreea Marin si Stefan Banica s-au intors la munca.

Actorul are si in aceasta luna o multime de contracte, urmand a canta la mai multe petreceri ale unor firme, iar sotia sa si-a reluat transmiterea live a "Surprizelor". Cei doi isi fac insa timp si pentru baietelul de cinci ani al artistului.

Micutul petrece foarte mult timp in apartamentul din zona Pietei Unirii, unde tatal sau locuieste cu Andreea. Mai mult, Zana Surprizelor pare a fi o mama buna pentru acesta. Cam de fiecare data cand baietelul se afla la ei, buna gospodina, vedeta tv ii pregateste lui Radu Stefan o masa delicioasa, din care nu lipsesc prajiturile. Din calatoria pe care a facut-o cu sotia sa prin Europa si Dubai, Stefan i-a adus juniorului o multime de cadouri.

Dupa ce si-au rezervat o vacanta de nu mai putin de o luna pentru a face turul Europei, in calatoria lor intrånd si aniversarea la Dubai, a unui an de la casatorie, Andreea Marin si Stefan Banica s-au intors la munca. Actorul are si in aceasta luna o multime de contracte, urmånd a participa la mai multe petreceri ale unor firme, iar sotia sa si-a reluat transmiterea live a "Surprizelor". Cei doi isi fac insa timp si pentru baietul de cinci ani al artistului.

Stefan Banica junior s-a intors in tara, dupa o vacanta de o luna petrecuta prin Europa cu Andreea Marin cu gandul la baietelul sau, de aproape cinci anisori, Radu Stefan, rezultat in urma relatiei pe care a avut-o cu fosta iubita, Camelia Constantinescu. Primul lucru pe care l-a facut de la revenirea din Europa a fost sa-l sune pe fiul sau, de care ii era foarte dor. Apropiati ai celor doi soti ne-au dezvaluit ca micutul petrece foarte mult timp in apartamentul din zona Pietei Unirii, unde tatal sau locuieste cu Andreea. Mai mult, Zana Surprizelor pare a fi o mama buna pentru acesta. Cam de fiecare data cand baietul se afla la ei, buna gospodina, vedeta tv petrece destul timp in bucatarie si ii pregateste lui Radu Stefan o masa delicioasa, din care nu lipsesc prajiturile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.