Cantareata Beyonce Knowles se situeaza pe primul loc intr-un top al celor mai dorite 99 de femei din lume pe 2007. Topul a fost realizat in urma unui sondaj de un celebru site de Internet din Statele Unite destinat barbatilor, informeaza thesun.co.uk.

Beyonce este starul din musicalul "Dreamgirls", nominalizat de opt ori la premiile Oscar de anul acesta. Vedeta a surclasat frumuseti celebre, precum actritele Scarlett Johansson si Jessica Alba, ocupantele locurilor al doilea si, respectiv, al treilea.

La sondaj au participat peste 8,5 milioane de persoane. Cititorilor site-ului li s-a cerut sa nominalizeze celebritati pe care si le-ar dori ca iubite si sa indice calitatile alesei (aspect fizic, personalitate si inteligenta).

Topul realizat de site-ul askmen.com awards este vazut in Statele Unite ca o punte spre succes. James Bassil, editorul site-ului, a declarat: "Saltul lui Beyonce a fost cel mai mare din lista, de la numarul 50 in 2006, la primul loc, anul acesta". Din clasament nu lipsesc diva latino Shakira (7), starul din "Tomb Rider" Angelina Jolie (9), Halle Berry, castigatoarea unui premiu Oscar (11), starul latino din "Neveste disperate" Eva Longoria (17) si italianca Monica Bellucci (18).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.