Adriela si Smiley au reprezentat la cea de-a doua editie a emisiunii "Dansez pentru tine" cea mai populara echipa. Au cucerit prin naturaletea lor, atat publicul din fata televizorului, cat si juriul. De castigat, nu au castigat marele premiu, dar pentru majoritatea telespectatorilor, ei au fost, de fapt, castigatorii concursului.
La doua luni dupa terminarea show-ului, Adriela marturiseste ca va incepe o colaborare din punct de vedere muzical cu Smiley si cu Marius Moga. Referitor la presupusa relatie amoroasa cu partenerul ei de la "Dansez pentru tine", Adriela spune: "Nu a fost nimic intre mine si Smiley. Suntem doar foarte buni prieteni. Tot ce a vazut telespectatorul a fost un simplu dans. Trebuia sa fim indragostiti, sa suferim, daca nu exprimam nimic, nu aveam sanse de castig". Prin urmare, orice de dragul artei... sau al castigului.

Adriela este nerabdatoare sa vina la Bucuresti si sa inceapa lucrul la noul album. Numai ca momentul va fi putin amanat, din cauza ca aceasta trebuie sa se dedice mai mult cursurilor de la facultate, avand in vedere ca a lipsit destul de mult in timpul concursului. In afara de o cariera muzicala, pentru o scurta perioada de timp, Adriela s-a gandit ca ar putea incerca si meseria de stirist. In acest sens, in timpul desfasurarii show-ului, ea chiar a dat o proba pentru "Stirile Pro Tv", insa s-a razgandit destul de repede, ajungand la concluzia ca viata de artist si cu cea de stirist se bat cap in cap.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.