Daniela Gyorfi are o perioada foarte aglomerata din punct de vedere profesional la momentul actual. Ceea ce inseamna ca ii merge bine, ca asta isi doreste orice cantaret. Sa aiba cat mai multe concerte si, implicit, sa castige bani. Tocmai de aceea, Daniela si iubitul sau, George Tal nu prea au timp de vacante. Dar cei doi reusesc foate bine sa imbine utilul cu placutul si sa profite din plin de excursiile prilejuite de concertele pe care ea le are in diverse tari din Europa. Asa s-a intamplat la sfarsitul anului trecut cand cuplul a mers la Londra. Asa cum ar face orice femeie, mare parte din banii pe care Daniela i-a strans, au fost ulterior cheltuiti in magazinele londoneze.

O experienta similara cu cea din luna decembrie se va repeta luna viitoare, cand ea va fi invitata sa sustina cateva concerte la Viena. Daniela este nerabdatoare, caci orice astfel de excursie ii prinde bine, atat ei, cat si lui George, mai ales daca este si rentabila din punct de vedere financiar.

Tot pe plan profesional, cantareata intentioneaza ca in acesta primavara sa lanseze si un album de muzica pop-dance, chiar daca stilul de muzica de petrecere este cel mai solicitat si ii aduce cele mai mari satisfactii materiale. Daniela nu este ipocrita, precum alti colegi de-ai sai de breasla, si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru. Cu toate acestea, ii este dor si de stilul pe care il aborda inainte si isi doreste destul de mult si un videoclip pe posturile muzicale de specialitate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.