Ioana Basescu si Bodo au venit impreuna la proces

Divortul anului s-a pronuntat! Ioana Basescu si Bodan Marin, alias Bodo, solistul trupei Proconsul, s-au despartit oficial ieri dupa amiaza. Acestia s-au prezentat la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, unde instanta a hotarat desfacerea casatoriei. Cei doi fosti soti trebuiau sa se prezinte in fata instantei pe data de 5 decembrie, dar s-a dat un nou termen de judecata, din cauza imposibilitatii prezentei partilor.

Prin acordul celor doi, fiica cea mare a sefului statului urmeaza sa revina la numele purtat inainte de casatoria cu solistul trupei Proconsul. Hotararea este irevocabila, putand fi atacabila cu apel in zece zile, doar in privinta schimbarii numelui.

Ioana Basescu si Bogdan Marin au venit impreuna la Judecatorie, intr-o masina SPP, stand unul langa celalalt pe bancheta din spate. Asa cum era de asteptat, ei au refuzat sa faca orice fel de declaratii, atat la sosire, cat si la plecare. La intrarea in sala de judecata a avut loc un mic incident: jandarmii au recunoscut-o imediat pe fiica presedintelui si au poftit-o amabil inauntru, dar pe Bodo l-au confundat cu un jurnalist si i-au trantit usa in nas. In asteptarea pronuntarii deciziei, avocatii firmei Tuca Zbarcea si asociatii care au reprezentat-o pe Ioana Basescu, au refuzat sa faca vreo declaratie. Totusi, potrivit unor surse judiciare, Bogdan Marin ar fi fost de acord cu anularea casatoriei.

Procesul de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti s-a discutat in sala de consiliu, adica la secret, pentru ca jurnalistii sa nu aiba acces la date privind viata personala a fiicei presedintelui Romaniei.

Cauzele separarii - un continuu mister

Cererea de divort a fost depusa personal de fiica presedintelui in a doua parte a lunii octombrie a anului trecut, desi cuplul parea ca se intelege de minune. Decizia i-a surprins chiar si pe cei mai apropiati prieteni ai familiei, care au declarat ca nu se asteptau sub nicio forma la un astfel de eveniment.

Desi s-a speculat destul de mult pe marginea acestui subiect, inca nu au fost aflate cauzele reale ale acestui divort. Cu atat mai mult cu cat cei doi protagonisti sunt foarte discreti si chiar pot fi vazuti destul de des impreuna. Chiar si dupa ce au anuntat ca se despart, Ioana si Bodo au mai locuit o vreme impreuna si s-au mai afisat la cateva evenimente mondene. Sunt persoane care chiar sustin faptul ca cei doi se vor impaca la un moment dat si ca acest divort a fost cauzat de anumite neregularitati de ordin legal in ceea ce priveste bunurile si averea fostei familii Marin.

In ceea ce priveste partajul, cei doi au fost la fel de discreti. "Va exista si asa ceva, dar am stabilit impreuna cu Bodo sa evitam instanta de judecata. Va trebui in curand sa ne separam si in fapt. Pentru aceasta, sper din toata inima sa avem parte de putina discretie", spunea Ioana la sfarsitul lunii noiembrie. In privinta impartirii bunurilor, cert nu este decat faptul ca cei doi caini rasa Akita, la care Bodo si Ioana tineau foarte mult, au fost vanduti, avand in vedere ca era destul de dificil sa-i desparta.

Ioana Basescu si Bodo s-au casatorit in urma cu trei ani si jumatate, cand Traian Basescu era doar primar general al Capitalei. In tot acest timp, cuplul parea unul dintre cele mai solide din viata publica bucuresteana.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.