Orgoliul concurentilor la aceasta editie a selectiei nationale pentru Eurovision naste tot felul de rautati si controverse.

In vreme ce o parte dintre participanti s-au resemnat cu ideea ca au fost eliminati din concurs sau ca nu au sanse de castig, sunt altii care nu contenesc sa se barfeasca sau sa se acuze de cine stie ce neregularitati. Iar cei carora le sunt adresate cele mai multe astfel de rautati sunt Marius Moga, in calitate de compozitor si Andra, in calitate de interpreta.

Spre exemplu, Kamara de la trupa Alb Negru, care face parte din proiectul pentru Eurovision Locomondo, i-a trmis lui Catalin Maruta un e-mail prin care ii reprosa ca o promoveaza prea mult pe Andra, in cadrul emisiunii "Tonomatul DP 2". Pe de alta parte, Mister M, care face parte din acelasi proiect muzical, il acuza pe Marius Moga de plagiat in cazul piesei "Dracula, My Love", interpretata de Andra si Simplu care pana acum sunt considerati favoriti la castigarea selectiei nationale.

"Piesa Andrei este manea"

Cei mai indarjiti par a fi cei de la Ro-mania si Rednex, care isi doresc cu orice pret sa ajunga in finala de la Helsinki. Membrii celor doua trupe par a fi destul de linistiti, insa nu acelasi lucru se poate spune despre Radu Fornea, producatorul lor muzical. Acesta este sigur ca daca Rednex si Ro-mania trec de finala romaneasca, la Helsinki vor lua trofeul. (?!) Evident, si el a avut de comentat la adresa piesei interpretate de Andra, despre care spune ca este o manea. Normal, nu are nimic impotriva Andrei, doar ca piesa nu este potrivita. Si, in plus, spune el, a mai fost cantata o data in anul 2004. Ramane insa de vazut ce vor alege juriul si publicul.

De asemenea, gemenele de la Indiggo sunt si ele acuzate de plagiat, insa, deocamdata nu exista probe concrete in acest sens. Daca insa se va dovedi ca piesa lor, "Lovestruck" este copiata, acestea vor fi desclificate.

In urma semifinalei de sambata, cei care pot considera ca au sanse de castig sunt Locomondo, Rednex feat. Ro-mania si Morandi. Aceasta a fost ordinea in randul preferintelor publicului, iar membrii juriului au spus ca au votat conform telespectatorilor. Aceasta fiind o coincidenta, bineinteles.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.