AndreEA a fost acum cateva zile subiectul unui reportaj de televiziune, filmat chiar la ea acasa, avand ca scop prezentarea garderobei personale. Nimic anormal pana acum. Ca orice fata care se respecta si, mai ales, care are si pretentii de vedeta sau de persoana publica, este perfect normal sa ai o garderoba considerabila, ticsita cu haine si accesorii. Ceea ce are din plin si AndreEA. Un lucru laudabil de altfel, in special datorita faptului ca schimbarea de stil este evidenta, fata de hainele pe care cantareata le purta in urma cu cativa ani.

Ce a frapat in mod deosebit in cadrul reportajului a fost faptul ca am asistat la o lectie de snobism pur romanesc. AndreEA s-a laudat efectiv cu faptul ca toate perechile ei de jeansi sunt de firma, iar toata lenjeria intima a fost procurata din America, de la celebra companie Victoria´s Secrets. Sa nu mai vorbim de o perche celebra de sandale care a costat 800 de euro si pe care, ulterior, AndreEA le-a vazut la Sharon Stone si la cantareata Rihanna.

Cam atat in ceea ce priveste vestimentatia. Mult mai spectaculos a fost faptul ca domnisoara Antonescu a prezentat publicului cu mare mandrie o bratara cu diamante care a costat "mai mult de 10.000 de euro", dupa cum chiar ea a spus. Dar nu a precizat cat peste aceasta suma, desi a lasat de inteles ca destul de mult. Si asta nu a fost tot. AndreEA a delarat ca a vazut un inel intr-o revista, care i-a placut atat de mult, incat a plans dupa el. Este vorba despre un inel Dior, editie limitata, despre care anumiti prieteni din Statele Unite i-au spus ca nu are sanse sa gaseasca decat unul singur la Londra. Si l-a gasit, si a dat pe el, tot cam cat a platit si pentru bratara, respectiv "mai mult de 10.000 de euro".

Intr-adevar, unele persoane isi permit sa-si satisfaca toate capriciile, iar AndreEA nu are neaparat o vina pentru acest lucru. Numa ca publicul emisiunii care a difuzat acest reportaj are venituri de mai putin de 100 de euro pe luna.

Asteapta inelul de logodna

Avand o relatie de un an si jumatate cu Traian Spak, fiul unui om de afaceri din Slatina, AndreEA a spus mai in gluma mai in serios, ca asteapta de la iubitul sau inelul de logodna. Pe care, din pacate, pana acum nu l-a primt, desi Traian obisnuieste sa-i ofere cadouri destul de des. Avand in vedere ca cei doi locuiesc impreuna si se inteleg de minune, este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa facem cunostinta cu doamna Antonescu-Spak.

Acesta nu este singurul plan de viitor al AndreEI. Ea isi doreste foarte mult sa-si relanseze cariera muzicala, ceea ce se va intampla in cel mai scurt timp. In plus, cantareata a mai afirmat ca-si doreste sa investeasca in imobiliare, in vederea dezvoltarii unei afaceri de scucces, desi ea este deja patroana unei astfel de gentii imobiliare. In final, AndreEA a recunoscut ca trebuie sa se mai tempereze putin atunci cand vine vorba despre cumparaturi, numai ca este foarte dificil sa faci acest lucru "atunci cand ai cardul la tine si nu trebuie decat sa-l scoti din portofel".