Romanca ajunsa la Hollywood gazduieste adrese de mail, la concurenta cu «yahoo»-ul

Romancele devenite vedete si peste hotare par a nu se multumi doar cu succesul repurtat in domeniul ales. Majoritatea au decis sa-si investeasca banii castigati in diverse afaceri, care se dovedesc cat se poate de profitabile. Actrita plecata din Iasi pentru a cuceri Hollywood-ul, Monica Barladeanu, s-a orientat spre ceva care iese din tiparele de påna acum. Mai precis, ea gazduieste adrese de mail, la fel ca si "yahoo", care ii imbogatesc veniturile.

Monica Barladeanu a cucerit deja Hollywood-ul prin rolurile pe care le-a interpretat in "Moartea domnului Lazarescu" sau seriale precum "Lost" sau "Lombarzilor 8". Ceea ce si-a propus inca de mica (sa fie vedeta de televiziune si actrita) a devenit realitate. Emisiunea "La Strada" pe care a prezentat-o la B1TV inainte de a face pasul spre America, i-a oferit practic ocazia realizarii visului sau, dar si a descoperirii de sine, dupa ce anterior lucrase ca asistent de marketing la Editura "Polirom".

Deja consacrata si peste hotare, bruneta cu ochi albastri care l-a cucerit pe Bobby Paunescu pune pe picioare si propriile afaceri. Monica este una dintre putinele vedete care a ajuns sa gazduiasca adrese de mail! Dupa ce si-a deschis propriul site, odata cu aparitia sa in "Lost", sfatuita de un specialist, Dean (cum este cunoscuta la americani) ofera doritorilor posibilitatea de a-si asocia numele cu al sau, deja devenit celebru. Despre ce este vorba? Ea face concurenta deja cunoscutului "yahoo", numele sau putand aparea, la sfarsit, dupa celebrul "@", ca site de "sine statator". Cu alte cuvinte, Monica Barladeanu ofera e-mail gratuit, sau contracost, in functie de preferinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.