Fosta sotie a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, face o dezvaluire-soc intr-un interviu acordat revistei "Story". Ea a spus ca "Briliantul" si-a vizitat in patru ani doar de cinci ori fiul!

Era o copila cand s-a maritat cu Adrian, dar venirea pe lume a baietelului lor, Mario, a facut-o sa se schimbe radical. "Adevarul este ca pe lumea asta nimic nu te face mai fericit decat a avea un copil. Totul graviteaza in jurul lui Mario si, cand spun asta, stiu ca ma inteleg toate femeile care au trecut prin experienta maternitatii. Am intentat un proces, in luna aprilie a anului trecut, pentru ca Adrian nu platise nimic timp de un an si jumatate si nu era prima data cand se intampla asa ceva. Nu as fi facut asta daca el si-ar fi respectat obligatiile pe care le avea fata de copil", povesteste Alexandra.

De altfel, fosta jumatate a lui Mutu regreta faptul ca Mario este disputat prin tribunale: "Tot timpul mi-am dorit sa pastrez o relatie civilizata cu tatal lui, pentru ca stiu ca asa e corect. Pacat ca Adrian nu s-a gandit la copil inainte sa faca ce face acum. Pe Mario il va afecta cel mai mult aceasta poveste. Mare pacat ca este folosit ca moneda de schimb in aceste procese".

In primele luni dupa nasterea lui Mario, Alexandra era o mama si o sotie fericita. Patru ani mai tarziu, ea s-a transformat intr-o mama care lupta cu disperare pentru a-si tine fiul alaturi de ea

"Atunci cand iubesti pe cineva, faci in asa fel incat sa-i arati celuilalt dragostea ta. Adrian l-a vazut pe Mario de cinci ori in patru ani, iar cand a venit la el sa-l vada a tinut sa faca poze cu el, imagini pe care le-a dat apoi presei. Nu vi se pare ca este multa regie la mijloc? Sunt suparata pe el ca nu a stiut sa fie un tata pentru copilul lui. Apare in viata lui atunci cand are chef, apoi dispare din nou, pentru ca vrea tot timpul sa-mi demonstreze ca el, daca doreste sa ne bulverseze viata, o poate face oricand. Face toate lucrurile astea dintr-un orgoliu prostesc, fara sa se gandeasca la Mario. E timpul sa se maturizeze!".

Despre Mario, Alexandra spune ca acesta pune foarte multe intrebari despre relatia ei cu Adrian, la care asteapta raspunsuri pentru a-si lamuri multe lucruri din mintea lui. "Acum, ca si-a cunoscut sora, este deja bulversat, intreaba de ea. E foarte dificil sa-i raspund la ele. Niciodata nu am incercat sa-l defaimez pe Adrian in fata baiatului, i-am dat mereu sansa de a fi un tata adevarat", a povestit Alexandra Dinu intr-un amplu interviu acordat revistei "Story".

Mutu vrea custodia lui Mario

In luna aprilie a anului trecut, Alexandra Dinu a intentat un proces in care isi acuza fostul sot ca nu a mai platit pensia alimentara pentru baiatul lor, Mario, de mai bine de un an si jumatate. Fotbalistul nu s-a lasat mai prejos si a contraatacat, prin intermediul avocatilor sai, depunand la dosar o cerere prin care a cerut reducerea darilor, de 2.500 de euro, catre copilul sau. La 12 octombrie 2006, Adrian Mutu a revenit cu o noua cerere prin care solicita custodia fiului sau, Mario, pe motiv ca este nemultumit de faptul ca mama, Alexandra Dinu, nu are suficienta grija de el, ocupandu-se mai degraba de cariera. La termenul din data de 19 ianuarie, a fost prezenta in sala de judecata doar Alexandra, dar desi fostul sot a lipsit, instanta a cerut verificarea salariului lui Mutu la Fiorentina. La data de 1 martie a fost programat un nou termen, la care trebuie sa se prezinte ambii parinti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.