Gata, Gigi Becali se face, in sfirsit, colectionar de tablouri. De tablouri care sa-l reprezinte pe el adica, pai, ce, doar nu credeati ca de tablouri pur si simplu!?
Conform Stirilor PRO TV, totul a pornit de la o pictura a cuiva, in care, la bustul gol si cu o cirpa-nfasurata-n jurul ta-liei, Gigi tine o cruce-n mina. Pictura mai are si doua felii de piine uscata lipite de ea si i-a prilejuit lui Gigi urma-toarele consideratii: "A vrut sa simbolizeze un binefacator, adica nu putea sa ma faca imbracat", "Culorile care le-a facut, ca sa scoata in evidenta fata mea, e mare lucru". Deci, da, e mare lucru culorile care ii scoate in evidenta fata si da, normal ca nu putea sa-l faca im-bracat. Da’ niste muschi mai de Doamne ajuta ar fi putut sa-i faca, in loc de burtica aia pufoasa, ca sa stie si Gigi pe ce da banu’. Iar pe feliile alea de piine, ar fi putut sa puna o icra neagra, un somon, o friptura de caracatita, ceva care sa justifice investitia in arta a Razboinicului Luminii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.