Firea apriga a Mihaelei Radulescu a dat din nou in clocot, si cea care s-a "oparit" de aceasta data este actrita Daniela Nane. Dupa ce conflictul a inceput pe platourile de filmare la emisiunea "Geniali", cearta a culminat cu insulte si amenintari pe un alt platou de filmare: cel al ultimei productii semnate Sergiu Nicolaescu, pelicula "15".

Ultimul numar al revistei VIP descrie inceputul vrajbei dintre cele doua frumoase, care a continuat insa, dupa cum am aflat noi, in termeni destul de violenti, asa cum veti vedea din cele ce urmeaza.
La penultima editie a emisiunii "Geniali" dedicata lui Sergiu Nicolaescu si filmata spre sfarsitul saptamanii trecute, gazde au fost Daniela si Mihaela. Ceea ce se dorea a fi o surpriza placuta pentru regizor, tinand cont de faptul ca cele doua vedete joaca in drama "15" realizata de acesta, s-a terminat ca la balci, cu plansete din partea domnisoarei Nane. Conform publicatiei amintite, nervii Danielei au cedat dupa ce colega de prezentare nu a lasat-o sa scoata nici un cuvant pe parcursul inregistrarilor, ceea ce a pus-o intr-o lumina extrem de proasta. Se pare ca Nane a ajuns la limita rabdarii dupa ce a fost atentionata in mod repetat de producatori ca ar fi bine sa strecoare si ea macar un cuvintel.

LACRIMI DE NEPUTINTA

Intr-un final, stiind ca Valeriu Lazarov urmareste ce se intampla, si cautand cu disperare sa puna stavila debitului verbal al Mihaelei - o veterana a emisiunilor realizate in direct - Nane a dat de inteles ca este depasita de situatie. S-a luat o pauza, moment in care Daniela a izbucnit in plans si a dat vina pentru nereusita ei pe doamna Schwartzenberg. Daniela a confirmat ca lucrurile aparute in presa nu sunt departe de adevar, insa a refuzat sa faca si alte comentarii. La randul ei, Mihaela a negat existenta unui scandal: "Stiti foarte bine ca, atunci cand se intampla ceva sau cineva are un conflict cu mine, spun ce cred, fara probleme. Dar de data asta chiar nu a fost nimic. Iar incearca cineva sa bage vrajba. Practic, Daniela a avut o problema cu propria sa prestatie, si din acest moment a izbucnit in plans. Valeriu Lazarov si eu, printre altii, am incercat sa o linistim, ceea ce am si facut."

"SUNT O DOAMNA, CE... !"

La scurt timp dupa acest episod, Radulescu si Nane s-au reintalnit la filmarile pentru drama "15" regizata de Sergiu Nicolaescu, in care ambele vedete interpreteaza cate un rol. In loc sa ingroape securea, se pare ca Mihaela i-a dat de inteles lui Nane ca ar fi bine sa aiba grija ce le spune jurnalistilor despre cele intamplate la "Geniali" si sa nu uite ca ea a vrut sa o ajute. In fata amenintarii nu foarte voalate, Daniela a ripostat, tinand sa-i explice Mihaelei ca, departe de a-i fi intins vreo mana de ajutor, ea a fost cea care nu a tinut cont de scenariu si s-a bagat unde nu-i fierbe oala, facand-o astfel de ras. Cei care s-au aflat atunci de fata sustin ca Mihaela a fost atat de surprinsa de contraatacul lui Nane, incat a gratulat-o cu un cuvant deloc elegant, dupa care a avertizat-o ca stie o multime de lucruri incomode din trecutul ei.

PRIETENE BUNE IN FILM

Ironic de-a dreptul, cele doua pretendente la titlul de "Stele Verzi" sunt prietene bune in filmul lui Nicolaescu. Mihaela este o muncitoare de origine germana, pe nume Hilde, care lucreaza impreuna cu Daniela Nane si Ioana Moldovan intr-o fabrica, cele trei amice locuind impreuna in acelasi apartament. Actiunea filmului cuprinde doua perioade: anul 1989 si anul 2004, cand o ziarista franceza de origine romana, interpretata de Maia Morgenstern, vine la Bucuresti sa faca o ancheta despre evenimentele din ’89. Interesant este daca amazoanele se vor suporta pana la terminarea filmarilor sau vreuna dintre ele va prefera sa se retraga, indiferent de consecinte.

LISTA NEAGRA A DIVEI

Nu este pentru prima data cand Mihaela se razboieste cu o femeie. Este deja legenda raca dintre diva si Maria Marinescu, actuala logodnica a fotbalistului Cristi Chivu si fosta protejata a doamnei Schwartzenberg pe cand lucrau la B1 TV. O alta "celebra" de pe lista neagra a moldovencei este Anna Lesko, care a facut greseala sa-i faca ochi dulci lui Elan, barbatul Mihaelei. Cat despre rivalitatea dintre Radulescu si Andreea Marin, asteptam cu neincredere vestea ca de fapt cele doua se iubesc de nu mai pot. Si ca marturie a faptului ca moderatoarea emisiunii "Duminica in familie" se lupta cu dintii si cu ghearele pentru a-si invinge dusmancele, sa ne aducem aminte de articolul scris anul trecut chiar de mana Mihaelei si publicat in revista VIP, intitulat sugestiv "Daca intri in cocina te mananca scroafele", unde vedeta le "infiera" pe acelea care au indraznit sa-i incalce teritoriul, sa ravneasca la ce-i al ei sau sa-i muste mana dupa ce le-a luat sub aripa sa.

SERGIU NICOLAESCU, UN GENTLEMAN

Pentru ca Sergiu Nicolaescu a fost prezent in platoul emisiunii "Geniali", acolo unde a pornit totul, si pentru ca scandalul a continuat la filmarile dramei "15" ne-am gandit ca regizorul este persoana cea mai indicata sa faca lumina asupra acestui incident. Insa, diplomat ca intotdeauna, Nicolaescu a preferat sa pastreze tacerea, declarand ca nu are habar de vreo cearta.

Va sun in legatura cu disputa dintre Mihaela Radulescu si Daniela Nane. Este adevarat ca exista neintelegeri intre ele ?

Nu stiu nimic.

Am inteles ca ar fi avut loc o cearta pe platoul emisiunii "Geniali", realizata in cinstea dumneavoastra.

Nu am simtit nimic de genul acesta. Nu stiu.

Stim din surse sigure ca scandalul a luat amploare la filmarile pentru pelicula "15".

Nu stiu, nu am de unde sa stiu. Nu am fost acolo. La revedere!


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.