Cei doi soti, care au preferat o vacanta in Grecia in locul uneia in SUA, au avut emotii mari la aterizarea avionului pe Aeroportul «Henri Coanda».

Desi invitati in SUA, Oana Zavoranu si Pepe au ales sa-si petreaca in doi o scurta vacanta, de sase zile, in Grecia. Calatoria nu a fost lipsita de peripetii, cei doi soti avand emotii mari la aterizarea avionului, la intoarcerea in tara. "Am fost zgaltaiti, ne-am speriat de moarte. Mi-e imi e foarte frica de avion. De fiecare data in timpul zborului, avem laptop-urile la noi si ne uitam la desene animate, asa cum am procedat si acum", ne-a povestit Oana.

La Atena, vedetele s-au ratacit pe una dintre stradute, dorind sa ajunga la un mall, pentru a face cumparaturi. Ei au fost recunoscuti de o romanca, aceasta indrumandu-i cum sa ajunga la locul cu pricina. In timpul vacantei, Oana si Pepe au ajuns si la Acropolis, unde de asemeneas-au intalnit cu un grup de romani. Pe 1 februarie, ei vor pleca si intr-o calatorie in Dubai, urmand a reveni in tara pe 5, artista avand de filmat videoclipul la piesa pe care a ales-o sa fie promovata de pe primul sau album. In aceste zile, cei doi soti se afla la munte, la Predeal.

La intoarcerea in capitala, artista isi va schimba extensiile vechi cu altele de la una dintre cele mai cunoscute firme din domeniu, de afara, pentru care va plati aproximativ 2.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.