Astfel, ziarista a consultat un specialist pentru intocmirea unui contract prenuptial, in care sa fie specificate cateva clauze favorabile ei, in eventualitatea unui nou divort. Bahmuteanu si Prigoana nu au semnat insa un astfel de contract, pentru ca nu exista legi in Romania referitoare la astfel de aranjamente.

Desi pare sa-i fie teama de eventualele consecinte nefaste in plan material ale unui nou divort, Adriana nu are, momentan, de ce sa-si faca griji, pentru ca Prigoana a rasfatat-o, in America, cu tot felul de cadouri, ziarista reintregindu-si garderoba cu haine si accesorii de marca.

Desi inca nu stie care este statutul sau in acest moment, daca e inca maritata sau divortata, ea asteptånd sentinta judecatoreasca pe 7 februarie, Adriana Bahmuteanu a dorit sa semneze un contract prenuptial, la notar, impreuna cu sotul sau, care sa includa anumite clauze in cazul in care Silviu Prigoana ar inainta din nou actele la tribunal. Doar ca, intre timp, aceasta a aflat ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tårg", intrucåt legile din Romånia nu-i permiteau materializarea acestei intentii. "Trebuie sa am incredere in sotul meu", s-a rezumat sa declare Bahmuteanca.

Inainte de a pleca in "luna de miere" la Chicago si Las Vegas, Bahmuteanu si Prigoana au trecut si pe la tribunal pentru a depune un apel la hotararea de divort. Cei doi soti s-au impacat "in timp util", incadrandu-se in termenul de treizeci de zile pe care il aveau la dispozitie pntru a ataca hotararea judecatoreasca si asteapta raspunsul pe data de 7 februarie.