Ultima incercare de a reveni pe scena muzicala si singura de altfel din ultimii ani a facut-o pe Andreea Antonescu sa se reorienteze. Blonda se gandeste la casatorie, avand grija sa-i transmita clar intentiile ei si iubitului. Mai in gluma, mai in serios, vedeta si-a anuntat partenerul ca il asteapta sa vina cu inelul. Dar nu orice fel de inel, ci cel de logodna. De Sarbatori, AndreEa a primit un inel cu safir si diamante de la iubitul ei, insa bijuteria avea o mica hiba. Nu avea semnificatie.

"Este un inel foarte frumos, dar nu este de logodna. Pe acela inca il astept", a pus ea piciorul in prag. Blonda si omul de afaceri Traian Spak sunt impreuna de un an si jumatate, cei doi intalnindu-se in timp ce erau opriti la semafor. Cantareata i-a cunoscut deja pe parintii iubitului ei, mergand de mai multe ori in vizita la ei in Slatina, unde acestia au un combinat de prelucrare a carnii.

Vrea sa fie o sotie chibzuita

Cu toate ca a somat masiv de cand a parasit trupa André, blonda este una dintre vedetele care isi permit un trai pe picior mare. Nealimentate de spectacole si concerte, conturile Andreei ii permit totusi sa-si sustina capriciile de mii de euro. Cantareata manifesta o mare slabiciune pentru bijuteriile de marca. Potrivit propriilor declaratii, ea a platit pe un inel sau o bratara cu diamante chiar si peste 10.000 de euro. Cantareata si-a propus ca de acum inainte sa devina mai chibzuita cu banii.